Welkom

admin

Audioworkx, gesticht in 1991, is gebouwd op de talenten van onze medewerkers en een netwerk aan vakexperts. Wij innoveren door het versmelten van kunst, design en engineering. We helpen organisaties bij het stellen van de juiste vragen en bieden daarna onverwachte, maar krachtige akoestische oplossingen. Met een passie voor het uitvinden van de toekomst van akoestiek, brengen we briljante en creatieve mensen uit tal van disciplines in multidisciplinaire teams samen om te werken aan projecten zoals concertzalen, productiestudio’s, schrijfkamers, akoestische kantoren en nog veel meer.

Uitgerust met uitstekende tools en technologie, co-working ruimtes en geavanceerde fabricage en prototyping faciliteiten, werken wij in een informele, creatieve omgeving die de grenzen tussen disciplines vervaagt.

Als u uitzonderlijk talent en passie heeft, sluit dan zeker aan bij Audioworkx en laat de wereld morgen mooier klinken dan vandaag.

Hieronder vindt u een lijst met momenteel openstaande posities. Als u op onze huidige lijst geen positie vindt die u interesseert, dan raden wij u aan uw CV in te dienen via onze algemene administratie omdat onze behoeften voortdurend wijzigen en u kunt zomaar de volgende persoon zijn die we zoeken.

Audio Assistant (summer intern) @ Studio Audioworkx

Onze zomer-stagiairs verwerven werkervaring in een snel veranderende omgeving, werkend aan één van een soort projecten. Ze verwerven handigheid en hebben toegang tot de nieuwste technologieën in de ontwikkeling van software, robotica, elektronica en fabricage.


Junior Machine Operator @ AWX Fabricators

We zijn op zoek naar een veelzijdige junior engineer, die projectondersteuning en – levering kan bieden in een verscheidenheid van technische producten.


Senior CAD-Designer @ Audioworkx Acoustics

De CAD-ontwerper zal werken met een divers design team aan een verscheidenheid van interieurdesign en architectuurprojecten , die variëren in omvang en schaal, met inbegrip van : 3D-modellen, 2D tekeningen en presentaties voor klanten- en internationale beoordelingen/ leverbaarheid.